Bea van der Velde

Bea van der Velde

Mijn naam is Bea van der Velde en ben 51 jaar. Ik heb bijna 30 jaar ervaring in de financiële wereld. Ondanks dat ik dit werk altijd met veel plezier heb gedaan miste ik toch vaak het sociale aspect. Terwijl juist het persoonlijke contact met cliënten mij de meeste voldoening geeft. Dit is de reden waarom ik onlangs een carriere switch heb gemaakt.

Ik heb mijn vaste baan opgezegd om datgene te doen wat ik daadwerkelijk wil: mensen verder helpen in deze complexe onpersoonlijke financiële wereld. Dit doe ik samen met mijn partner Gerben Sikma

Door mijn inlevingsvermogen, sociale karakter en jarenlange ervaring ben ik goed in staat mensen financieel te helpen en te ondersteunen.

Gerben Sikma

Gerben Sikma

Mijn naam is Gerben Sikma.

Mijn doel is: u financieel, fiscaal en administratief te helpen en te ontzorgen.

Oplossingsgericht, inleven in de situatie van de cliënt zijn termen die voor mij van belang zijn.

Ik ben werkzaam geweest bij verschillende banken en een aantal accountantskantoren c.q. fiscaal advieskantoren. Vanaf 2007 heb ik mijn eigen advieskantoor, waar ik mijn opgedane kennis, ervaring en fiscale en financiële helicopterview kan benutten voor mijn cliënten. Ik heb bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen gestudeerd en een 6-jarige fiscale studie van de Federatie van Belastingadviseurs (nu Register Belastingadviseurs) afgerond. Daarnaast heb ik tientallen cursussen op financieel en fiscaal gebied gevolgd.

Heeft u belangstelling of wilt u meer informatie, dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.