Senioren administratie

Senioren administratie

Senioren Administratie

Vindt u het soms lastig uw administratie op orde te krijgen? 
Heeft uw weggevallen partner altijd de administratie gedaan en heeft u nu geen overzicht? 
Is uw vertrouwde bankkantoor gesloten en vindt u internetbankieren te ingewikkeld? 
Vaak kunnen kinderen helpen maar wat als u geen kinderen heeft of u hen liever niet betrekt in uw financiële zaken? 

Als u ondersteuning wenst bij uw financiële administratie en u wilt zelf blijven beslissen over uw inkomsten en uitgaven dan is Senioren Administratie een uitkomst. 

Senioren Administratie biedt hetzelfde als Bewindvoering maar dan zonder tussenkomst van de kantonrechter, we sluiten samen een overeenkomst met elkaar. 

Na aanmelding komen wij bij u thuis langs of bij de instelling waar u verblijft voor een eerste kennismaking. Wij bespreken met u de administratie en brengen de financiële situatie in kaart en nemen dan de administratie over. Wij zorgen dat alle betalingen op tijd worden gedaan. Zo hoeft u zich hierover geen zorgen te maken.

Uw aangifte en toeslagen

De sociale en gemeentelijke wet –en regelgeving wordt steeds complexer waardoor veel senioren onvoldoende gebruik maken van toeslagen en gemeentelijke tegemoetkomingen. Wij controleren of u recht heeft op huur en/of zorgtoeslag en gemeentelijke voorzieningen en vraag die zo nodig voor u aan. 

Wij verzorgen uw aangifte inkomstenbelasting.

Informatievoorziening

Het is vanzelfsprekend dat u of uw familieleden altijd recht hebben op inzage in uw financiën. U ontvangt regelmatig een verslag waarin een helder en volledig overzicht van uw financiële situatie wordt weergegeven.

Uw administratie in goede handen

De seniorenadministrateur van B&G Financiële Zorg en Bewindvoering een jarenlange ervaring in het verzorgen van administraties en belastingaangiftes op diverse accountantskantoren. Door onze deskundigheid en persoonlijke aanpak zijn uw financiën in veilige handen.

Heeft u belangstelling of wilt u meer informatie, dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.